Team Like FM

Als kind zat ik al te kijken hoe het mogelijk was om via een 27mc bakje contact te maken met andere mensen. daar is het het radiovirus ontstaan in een klein huiskamertje. Toen ik ouder werd ben ik dit meer gaan ontwikkelen de radio wereld en kwam ik in contact met een oude maat van mij hij was […]

Roel van Boxtel alias DJ-Blacklight geboren 30-11-1984 te Reek,

Ben woonachtig in Arnhem

Al heel mijn leven ben ik dol op muziek!

Vooral top 40 Nederlandstalig en Trance muziek

Ik heb als DJ gedraaid bij Hit-Dance Radio en daarna bij Elver-Radio

Nu heb ik er zin in om bij LikeFM te gaan draaien.

Volgens afspraak a.s. dinsdag 4 febr. 2020 een proef uitzending tussen 19.00 en 22.00 uur

Als dit goed gaat dan zullen wij vanaf 20 maart onze eerste betaling voldoen.

Hopelijke op een fijne samenwerking

Roel van Boxtel

De Bossche volks zanger Kees Verlaar werd geboren 12 Juni 1961 onder de naam Kees van Laarhoven in volkswijk `t Zand vlakbij het Centraal Station in `s - Hertogenbosch. Kees Verhuisde Op zijn 18de ging Kees bij het Bossche Toneel,maar na 2 jaar wilde Kees toch liever gaan zingen en kwam bij zang-pedagoge Helena Hoogendorp terecht in Vught. Kees werd klassiek geschoold. Kees song al regelmatig nederlandstalig op bruiloften en partijen, met liedjes van Jantje Koopmans, André Hazes en Koos Alberts. Later kwam daar een repertoire bij van Frans Bauer. Vele mensen adviseerden Kees eens aan een eigen repertoire te beginnen. Kees kwam in contact met Hans van Wiggen uit Vinkel.Deze schreef voor Kees 4 levensliederen waaronder een feestlijk lied Laat me dromen, dat veel werd gedraait bij de Lokale en Internet radiostations, o.a. bij Mexico FM en Radio de Witte Parel waar Kees ook een tijdje als Dj heeft gedraait en met 1 van deze levensliederen kwam Kees in het programma "Een ster in 40 dagen" van de Tros.Kees belandde bij de laatste 40 kandidaten van de 1200 inzendingen. Kees heeft ook nog enkele carnavalsliedjes gezongen, samen met Gradje uit Vlijmen.Hij kwam via Gradje in contact met Paul Damen uit Drunen die een eigen studio heeft voor cd-opnames.Paul bracht Kees weer in contact met Erik Berg die muziek componeert en arrangeert en zelf ook prachtige liedjes zingt. Kees had nog een tekst van zijn veel te vroeg overleden oom W. van Laarhoven, namelijk een moederliedje. En Paul Damen en Erik Berg hebben de productie van dit liedje mogelijk gemaakt Kees hoopt op een doorbraak en zingt zijn liedjes met heel zijn hart en ziel. Kees wil in 2016 een herstart maken met een nieuw lied, dat op zijn lijf is geschreven door Erick Berg uit Sprang Capelle. Dit lied komt medio Juli Augustus uit en zal samen met het lied Laat me dromen in jouw armen op cd en op youtube te komen staan. Kees hoopt nog lang en met veel pleziet voor u op te mogen treden.  

Steven Klijnholstz geboren 19-2-1985 te ”s-Hertogenbosch. Ik kom uit en muzikale familie op vroege leeftijd begon ik als tamboer (slagwerk). Op 7 jarige leeft tijd ben ik les gaan nemen bij de Heineken fanfaren. En speelde mee bij een carnavals club en ben verschillende soorten slag werk gaan bespelen. Op mijn 14e jaar ben ik begonnen als dj bij verschillende piraten zender in ‘s-Hertogenbosch Holland Fm Radio Rona Lisa en bij Radio Atlantis in 2006 ben ik naar de commerciële radio zenden Mexico Fm gaan draaien in de jaren heb ik verschillende programma’s mogen presenteren en mijn ervaringen op mogen doen. Vind radio maken erg leuk hou van NL Talige muziek Top 40 en oldies en reggae maar het NL talige lied zit toch in mijn hart ben ik op internet gaan kijken naar internet radio stadions en in 2013 een eigen internet radio ben begonnen. En paar jaar later en in 2015 zijn we gaan samen werken en waar bij we een bestuur hebben gevormd en een leuk team gecreëerd met ieder zijn eigen capaciteiten we hadden samen een naam bedacht en in Maart 2015 werd Like Fm Online op het web gelanceerd. Nu een jaar later maart 2016 een grote stap gezet om totaal iets nieuws neer te zetten een nieuwe uitstraling en professioneel radio neer te zetten.

Jurgen Mutzers Presentator van het programma Heerlijk Hollands      

HIER WORD NOG AAN GEWERKT

HIER WORD NOG AAN GEWERKT

hIER WORD NOG AAN GEWERKT

Like FM

AM 1134 BRABANT

Current track

Title

Artist

Huidige show

HIT MIX

19:00 22:00

Background
×

Hallo!

App jouw verzoek naar een van onze studio´s.
Alleen mogelijk bij Live uitzendingen
Sla eerst ons tel nummer op in je telefoon.
0685352460 en stuur een bericht of spraak bericht naar de studio een groet of verzoek.

× Verzoek aanvragen