Huidige track

Title

Artist

NOW ON AIR

MUZIEK FABRIEK

15:00 18:00

NOW ON AIR

MUZIEK FABRIEK

15:00 18:00


SPONSORS GEZOCHT

Via de vele bezoeken per dag op de website van LIKE NL en door onze sterke ether frequentie. Word dagelijks een groot luister publiek bereikt.
Dus de ideale mogelijkheid om u dienst of logo onder de aandacht te brengen. Bij de luisteraars van LIKE NL.

Sponsors en giften zijn elke maand opnieuw waardevol en essentieel voor Like NL is er enkel dankzij de voorzienigheid, de vrijgevigheid aan dit unieke radiostation! Want radio maken kost geld, veel geld. De vaste kosten per maand bedragen € 10.000,-. Het mag dan ook een wonder heten dat het Nederlandstalige geluid op de radio niet alleen blijft klinken, maar zelfs steeds sterker te horen is. Draag bij aan een goed Nederlandstalig product.

Word donateur

Like NL hoopt meer en meer te kunnen bouwen op donateurs die zich verbinden door een vast bedrag per maand over te maken. Op dit moment is Like NL naast alle reguliere donaties, nog afhankelijk van inkomsten van adverteerders inkomsten zoals erfenissen en onverwachte (grote) giften. Deze inkomsten kun je niet van te voren begroten omdat je er niet op kunt rekenen. Natuurlijk vertrouwt Like NL op de voorzienigheid maar een sterker financieel fundament geeft rust en biedt kansen om de kwaliteit van de radio te verbeteren.

Voor meer info likenl.fm@gmail.com