SCHOONMAAK HITS

Gepland op

ZONDAG 10:00 14:00

Schoon maken was nooit zo leuk

Tagged als: ,
Wat dacht u van de hits van Queen - DJ Paul elstak- Party Annimals -of wat dacht u van Andre Hazes od een Frans Bauwer. Tijdens de schoonmaak uren hoort u alleen de beste hits allertijden en met de garantie dat alles straks heerlijk opgeruimd is en uiteraard heerlijk schoon is in huis want schoonmaken was nog nooit zo heerlijk sinds de ontdekking van Like FM schoonmaak hits !
kortom u als liefhebber van het Nederlandstalige lied wensen wij jullie veel luister plezier hierbij Like Fm.

Vandaag niet zo veel zin in poetsen stofzuigen of andere huishoudelijke klussen? Dan hebben wij de oplossing en één ding is zeker zet m deze morgen op Like FM en de volume lekker hard ! U hoort dan de heerlijkste vetste grootste non-stop schoonmaak hits allertijden voorbij komen .
Wat dacht u van de hits van Queen – DJ Paul elstak- Party Annimals -of wat dacht u van Andre Hazes od een Frans Bauwer. Tijdens de schoonmaak uren hoort u alleen de beste hits allertijden en met de garantie dat alles straks heerlijk opgeruimd is en uiteraard heerlijk schoon is in huis want schoonmaken was nog nooit zo heerlijk sinds de ontdekking van Like FM schoonmaak hits !
kortom u als liefhebber van het Nederlandstalige lied wensen wij jullie veel luister plezier hierbij Like Fm.


Lees verder

Like FM

AM 1134 BRABANT

Current track

Title

Artist

Huidige show

Background
×

Hallo!

App jouw verzoek naar een van onze studio´s.
Alleen mogelijk bij Live uitzendingen
Sla eerst ons tel nummer op in je telefoon.
0685352460 en stuur een bericht of spraak bericht naar de studio een groet of verzoek.

× Verzoek aanvragen