Huidige track

Title

Artist

NOW ON AIR

HIT NAAR HIT

20:00 22:00

NOW ON AIR

HIT NAAR HIT

20:00 22:00

Background

STEVEN KLIJNHOLSTZ / EIGENAAR - DJ

Steven Klijnholstz geboren 19-2-1985 te ”s-Hertogenbosch.
Ik kom uit en muzikale familie op vroege leeftijd begon ik als tamboer (slagwerk). Op 7 jarige leeft tijd ben ik les gaan nemen bij de Heineken fanfaren.
En speelde mee bij een carnavals club en ben verschillende soorten slag werk gaan bespelen.

Op mijn 14e jaar ben ik begonnen als dj bij verschillende piraten zender in ‘s-Hertogenbosch Holland Fm Radio Rona Lisa en bij
Radio Atlantis in 2006 ben ik naar de commerciële radio zenden Mexico Fm gaan draaien in de jaren heb ik verschillende programma’s mogen presenteren en mijn ervaringen op mogen doen.
Vind radio maken erg leuk hou van NL Talige muziek Top 40 en oldies en reggae maar het NL talige lied zit toch in mijn hart ben ik op internet gaan kijken naar internet radio stadions en in 2013 een eigen internet radio ben begonnen.

En paar jaar later en in 2015 zijn we gaan samen werken en waar bij we een bestuur hebben gevormd en een leuk team gecreëerd met ieder zijn eigen capaciteiten we hadden samen een naam bedacht en in Maart 2015 werd Like Fm Online op het web gelanceerd.
Nu een jaar later maart 2016 een grote stap gezet om totaal iets nieuws neer te zetten een nieuwe uitstraling en professioneel radio neer te zetten.