Huidige track

Title

Artist

NOW ON AIR

HIT MIX

18:00 21:00

NOW ON AIR

HIT MIX

18:00 21:00


FAQ

 1. Kan ik Like NL ook in de ether vinden?
  Ja, Like NL zendt uit via de ether. Via DAB+ Kanaal 6A en op de AM 1134 KHZ vanuit ´s-Hertogenbosch. Bekijk hier onze Frequentie´s . Like NL is ook te beluisteren via internet. Gelukkig worden de mogelijkheden hiertoe wel steeds groter. Zo kun je met de TuneIn app (www.tunein.com) en Appel Tv Via RadioNED of de Like NL App op vrijwel elke smartphone kunt u luisteren naar Like NL. Wil je meer weten over de luistermogelijkheden? Ga dan naar de luisterhulp
 2. Hoe kan ik zien welk liedje er draait?
  Op de startpagina van onze website kun je bij “voorpagina” zien welk liedje er draait. Als je wilt zien wat er eerder draaide, bekijk delaatst gedraaide liedjes via onze Playerlist . Wanneer je luistert met Winamp (www.winamp.com), dan zie je in het winamp playlist scherm ook welk liedje er draait. Ook als je luistert via Like NL App of TuneIn (website of app) kun je zien wat er draait. Tevens zijn er een aantal radioportals die bij het luisteren weergeven wat er draait.
 3. Is Like NL legaal?
  Ja, Like NL is 100% legaal. De stream van Like NL wordt gehost in Canada en is derhalve officieel een Canadese radiostation. Like NL heeft toesteming van het Commissariaat voor de Media het Agenteschap telecom om te zenden op de AM 1134 Khz. Like NL heeft ook de nodige Buma en Sena licentie. Buma en sena dekken alle licenties via de Nederlandse auteursrechten organisatie.
 4. Geen ontvangst?
  Door werkzaamheden aan het netwerk zou het kunnen zijn dat je ons niet meer ontvangt. Dit is op te lossen door je radio opnieuw naar zenders te laten scannen. Na de scan zijn we weer luid en duidelijk in digitale kwaliteit te beluisteren!
 5. Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
  Geen probleem! Ga in het menu naar CONTACT‘ en vul het contactformulier volledig in. Stel je vraag duidelijk en geef zoveel mogelijk relevante informatie, die ons kan helpen bij het beantwoorden van je vraag. We streven er naar vragen binnen enkele dagen te beantwoorden. Soms kan dit echter wat langer duren.