Wegens vakantie Minder programmas

Geschreven door op 22nd juli 2020

Beste luisteraars van Like FM wegens vakantie kunnen de programma’s afwijken van de programmering op onze website. Vanaf Volgende week de 27e zullen er ook geen interviews zijn in het programma Hollandse Hit Parade en het programma. Uurtje regionaal product De zondag middag uitzending zal ook wegens vakantie niet te beluisteren zijn wij van Like FM Wensen jullie een fijne Vakantie en veel luister plezier toe . Via www.likefm.nl (Mobielproof) en in Brabant op de AM 1134 KHz ( middegolf)


Like FM

AM 1134 BRABANT

Current track

Title

Artist

Huidige show

Background
×

Hallo!

App jouw verzoek naar een van onze studio´s.
Alleen mogelijk bij Live uitzendingen
Sla eerst ons tel nummer op in je telefoon.
0685352460 en stuur een bericht of spraak bericht naar de studio een groet of verzoek.

× Verzoek aanvragen