DANIELLE WIJKSTRA HOLLANDSE MEEZING SCHIJF VAN WEEK 29

Geschreven door op 15th juli 2020

Fans,Familie,Vrienden en Kennissen Van

Dat Danielle Wijkstra kan kiezen dat is wel zeker, al doet de titel van haar nieuwe single anders vermoeden, want deze heet “Als jij nog niet kunt kiezen”. Na haar eerste single “Alles wat ik wil ” heeft Daniëlle Wijkstra de smaak te pakken en heeft ze besloten een nieuwe single op te nemen. Bij haar debuutsingle heeft ze producer en tekstschrijver Martin Sterken volledig te vrije hand gegeven, maar bij haar 2e single wilde ze zelf meer inspraak over zowel de muziek als tekst. De geweldige samenwerking met Martin heeft geresulteerd in een vlot en zomers nieuw nummer met als titel “Als jij nog niet kunt kiezen”


Like FM

AM 1134 BRABANT

Current track

Title

Artist

Huidige show

Background
×

Hallo!

App jouw verzoek naar een van onze studio´s.
Alleen mogelijk bij Live uitzendingen
Sla eerst ons tel nummer op in je telefoon.
0685352460 en stuur een bericht of spraak bericht naar de studio een groet of verzoek.

× Verzoek aanvragen