HENK-SMIT-WAAR MOET IK BEGINNEN-HOLLANDSE MEEZING SCHIJF WEEK 26

Geschreven door op 24th juni 2020

Fans,Familie,Vrienden en Kennissen Van

Eigenlijk is het best grappig om te weten hoe Frank Verkooyen het voor elkaar kreeg om Henk Smit over te halen om een eigen single op te nemen. Henk is namelijk de stiefzoon van Frank Verkooyen. Onder het genot van een pilsje begon Henk spontaan te zingen. Frank merkte op dat het niet eens zo heel slecht was en stelde voor om samen een liedje te gaan maken. Henk gaf aan dat hij de muziekstijl van Nelis Leeman leuk vond. Frank heeft ondanks de nodige biertjes die hij genuttigd had woord gehouden en kondigde een tijdje later de demo aan. Frank had zelf het arrangement én de melodielijn gemaakt. Rick ter Meer heeft de tekst geschreven. — met Henk Smit.


Like FM

AM 1134 BRABANT

Current track

Title

Artist

Huidige show

Background
×

Hallo!

App jouw verzoek naar een van onze studio´s.
Alleen mogelijk bij Live uitzendingen
Sla eerst ons tel nummer op in je telefoon.
0685352460 en stuur een bericht of spraak bericht naar de studio een groet of verzoek.

× Verzoek aanvragen