NU OP LIKE FM

Title

Artist

Background

Via bouwradio en auto radio naar Like Fm luisteren (uitleg)

Geschreven door op 4 oktober 2019

1) Mini jack kabel 3.5mm
Met een mini jack kabel je telefoon koppelen en deze op de AUX ingang van je radio aansluiten (Let op, niet iedere radio bevat een AUX ingang) en klaar je luistert naar Like Fm op je bouwradio, autoradio stereotoren of gewone radio.
Hieronder een link van een webwinkel waar je voor € 1,59 + verzendkosten zo’n kabeltje online kunt bestellen:
Link: Bax-Shop mini jack kabel

2) USB kabel
Sommige radio’s hebben ook een USB ingang en met de mobiele telefoon meegeleverde kabel kun je de radio en telefoon verbinden.

3) Bluetooth
Verschillende moderne autoradio’s, bouwradio’s of muziekinstallaties hebben een Bluetooth functionaliteit. Daarmee kan draadloos de verbinding tussen de telefoon en radio tot stand gebracht worden.

4) Internetradio’s
Ook zijn er internetradio’s met een WIFI functionaliteit waarmee je zonder een koppeling van een telefoon of tablet naar internetradio Like Fm kunt luisteren. Deze radio’s hebben via je WIFI modem of router verbinding met internet en met de zoekfunctie op de radio hoef je alleen maar de woorden ‘Like Fm’ in te vullen en je kunt naar ons luisteren.

Extra informatie:
Hieronder leggen we nog even kort uit om via een goedkope mobiele prepaidkaart in de telefoon met maandelijks onbeperkt internet ruisvrij de mooiste muziek op de bouw- of autoradio kunt luisteren.
Dit is mogelijk met een KPN prepaid kaartje te kopen (te koop bij tankstation, supermarkten, telefoonwinkel of online) en deze upgraden naar onbeperkt internet voor € 7,50 p/m.
Via de onderstaande afbeeldingen wordt uitgelegd hoe dit in z’n werk gaat.

Stap 1: koop een KPN prepaid met € 10,- beltegoed en plaats de telefoonkaart in je (oude) telefoon.

Stap 2: Om het onbeoerkt internet te activeren voor 1 maand bel je *143# hiermee is je onbeperkt internet een maand lang geactiveerd. Dit kun je maandelijk herhalen en zo luister je voor € 7,5 per maand ruisvrij en met goede kwaliteit via internet naar Like Fm.

We hopen je met dit artikel zoveel mogelijk geholpen te hebben en wensen je veel luister plezier. Team Like Fm

 


Reader's opinions

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading