On Air

Schrijven voor bedrijven Non-Stop zelf jouw player list samen stellen

Home

Muziek


Algemeen

Like Fm is de enige echte feestradio van Brabant met 24 uur per dag feestmuziek in je eigen taal. je hoord Hollandse meezingers van nationale en regionale artiesten.
Ook feestklassiekers als het maar gezellig is. Want je kunt het zo gek niet bedenken of er is op Like Fm een plekje voor, als het maar vrolijk is of gemakkelijk meezingt.

Nieuw in de playlist

Like Fm voegt vrijwel dagelijks nieuwe muziek toe aan de playlist.

Hollandse meezing schijf

Radio 538 heeft de Alarmschijf, 3FM de Megahit, SlamFM de Grand Slam en Like Fm heeft de Hollandse meezing schijf. De Hollandse meezingschijf is een gloednieuwe feestplaat die een week lang extra aandacht krijgt op Like Fm. En waar je mee op kan stemmen 1x per dag 1 week lang.

Evenementen

Heeft u een evenement en wil je die gepromoot hebben op Like Fm. met poster of een op roep op de radio stuur ons dan een mail via onze contact formulier.

Like Fm ontvangt graag muziek. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we de aangeleverde muziek gaan draaien, maar alle toegestuurde muziek wordt beluisterd door de muziekredactie en beoordeeld op geschiktheid voor uitzending op LikeFm. Likefm streeft een hoogwaardige audiokwaliteit na, daarom wordt alleen muziek op audio CD of te downloaden WAVE-files geaccepteerd.
voor meer info over muziek aanleveren kijk dan bij Aanleveren muziek.