NU OP LIKE FM

Title

Artist

Background

LIKE FM

Like Fm is een Nederlands internet radio, die wereldwijd uitzend. De zender is te ontvangen via internet (via een live stream te beluisteren)
de studio is gevestigd in Den Bosch. Wij zenden Nederlandstalige feest muziek uit.

Het station richt zich vooral op mannen en vrouwen tussen de 25 en 54 jaar. Er zijn elke dag diskjockeys te horen waar bij je jouw groet en verzoek kunt doen.

Like Fm begonnen in 2015 opgericht door Steven Klijnholstz.
In 2015 besloten wij een internet radio zender op te zetten om onze hobby te kunnen uitoefenen en wij een leuk team wilden neerzetten met leuke muziek waar bij wij ervoor de luisteraars wilde zijn.

Op 20-12-2015 hebben we in samen werking met stichting Veads het radio gedeelte verzorgt op internet in het Houtenhuisje
op het kerk pleintje in Den Bosch een week radio hebben gemaakt om geld binnen te halen voor de minder bedeelde.

Op 01-01-2017 wilden we een nieuwe start maken waar bij we een nieuwe huisstijl hebben ontwikkelt hebben en een goede kwaliteit muziek uitzenden. Met de hoofd studio in Den Bosch (Noord-Brabant) en in studio’s door het land word uitgezonden. Like Fm Richtzig op de Provincie Noord Brabant met 24/7 gezellige feest muziek.

Het houten huisje was in samen werking met Stichting VEADS Voor elkaar aan de slag.
Om geld binnen te halen voor de minder bedeelde in je regio ‘s-Hertogenbosch 7 dagen lang Nonstop Radio maken op het kerk pleintje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.
De eindstand van het Houten huisje in 2015 was €15.122,82 waar van Stichting Veads surprisepakketten hebben kunnen aanvullen. Met dank aan alle sponsorsen mensen die gedoneerd hebben bij het Houten Huisje. Door jullie heeft Stichting Veads aan 500 gezinnen een suprisepakket kunnen verstrekken! Voor nog meer Foto´s of Video´s kun je kijken op twitter via #houtenhuisje