On Air

Lekker wakker worden. Wakker worden allemaal !!

Home

Michael Oomen De Deur staat Nog Open

Interview Info
Datum: 22 januari 2018
Tijd Interview: 18 : 45 uur

Wie houdt van die mooie, volle en o zo pure sound van live muziek, die komt volledig aan zijn trekken met ‘De Deur Staat Nog Open’, de nieuwe single van Michael Oomen. Een zeer bijzondere plaat in een verrassende stijl, welke je binnen de Nederlandstalige muziek nauwelijks nog bent tegengekomen!

De charmante en rasechte Utrechter met een kleine 30 jaar aan podiumervaring ondertussen, legde in de jaren 90 bij talentenjachten al de basis voor zijn latere carrière als zanger en entertainer. Met een album en diverse singles op zijn palmares, heeft Michael in de loop der jaren zorgvuldig gewerkt aan de bouw van een ondertussen heel breed georiënteerd repertoire.

Dat laatste is ook af te lezen aan zijn recente singles: Zo werd ‘Ik Droom’ van vorig jaar uitgebracht in klinkende bigband-stijl, terwijl de opvolger ‘Kijk’, dat afgelopen maart op de markt kwam, meer de discokant op gaat. En met zijn nieuwe single ‘De Deur Staat Nog Open’ laat Michael wederom een andere kant van zichzelf horen.

De elegante plaat bevat een sfeerrijke blues-achtige sound en is live ingespeeld  met blazers zoals trompet, trombone en saxofoon. Daarnaast zijn ook de gitaar- én drumpartijen volledig live opgenomen! Frank Verkooyen produceerde deze zeer opvallende plaat  in The Boom! Music studio te Breda, terwijl de veelbelovende single via Nationale Artiesten Parade– in combinatie met Double You Music, is uitgebracht.