On Air

Lekker wakker worden. Wakker worden allemaal !!

Home
  • Home
  • Events
  • Die Cappuccinos Ik ben verliefd (Ben een hartendief)

Die Cappuccinos Ik ben verliefd (Ben een hartendief)

Interview Info
Datum: 12 februari 2018
Tijd Interview: 20 : 15 uur

“DIE CAPPUCCINOS“, succesvol in Duitstalige landen, brengen hun eerste Nederlandstalige single uit.

De succesvolle pop-schlagerband die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit.
Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden. Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”, drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” en een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Tevens zijn Die Cappuccinos een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.
De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single “Ik ben verliefd” richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen.
Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland.
Op dit moment is de band onderweg samen met muzikant en presentator Stefan Mross tijdens hun gezamenlijke tour “Immer Wieder Sonntags – Unterwegs“. Maar natuurlijk toert de band ook in Nederland om zijn nieuwe single te promoten.
Die Cappuccinos zijn nu ook te boeken voor Nederland