Zaterdag

NACHTPROGRAMMERING

00:00Zaterdag

00:00Zaterdag

Heerlijk de nacht door met de beste Brabantse en Nederlandstalige hits.

LEES MEER

WAKKER WORDEN

06:00Zaterdag

06:00Zaterdag

Wat is het toch heerlijk wakker worden met….. wat dacht u van de beste Nederlandstalige Hits of wat dacht je van die ene one day fly hit ? Alles komt voorbij want wij draaien de hits voor jou !

LEES MEER

Hits van toen en nu

09:00Zaterdag

09:00Zaterdag

ven Lekker terug in de tijd met de hits van nu en en toen terug in het verleden en naar het heden. wat dacht je van de plaat

LEES MEER

LIKE FM BRABANTSE TOP 20

14:00Zaterdag

14:00Zaterdag

Elke zaterdag van 14:00u tot 16:00u hoor je op Like FM Brabant de 'Like FM Brabantse Top 20'. De lijst met de 20 beste Nederlandstalige nummers van Zuid-Nederland. Wat zijn de stijgers en wat de dalers? En wie komen er nieuw in de lijst?

LEES MEER

HIT NAAR HIT

15:00Zaterdag

15:00Zaterdag

Zoals de titel al zegt "Hit Na Hit" de heerlijkste hits vliegen je vandaag om de oren. Hits van de beste Nederlandstalige artiesten aller tijden

LEES MEER

DE JUKEBOX

18:00Zaterdag

18:00Zaterdag

Hier kunt u werkelijk alles verwachten van de echte classics tot de hits van nu en natuurlijk de beste nederlandse hits van nu niet te vergeten! En dit programma zit boordevol nieuwtjes als het ge presenteert is het voorzien van het laatste weerbericht en de nieuwtjes de grappen en grollen zijn niet van de lucht dus voor een gezellige avond met een lach moet u bij The Jukebox zijn!

LEES MEER

DE FEESTBOX

21:00Zaterdag

21:00Zaterdag

in in een feestje ? Dan moet je echt Luisteren tijdens de feestbox uitzendingen gaat het dak eraf hier op Likefm ! Houd je van feest stampers dan ben je op het goede adres maar ook natuurlijk voor de heerlijkste partymuziek.

LEES MEER
NU OP LIKE FM

Title

Artist

Background